Arden - Skovbyen

Arden - Skovbyen

Arden er en velfungerende by med gode pendlermuligheder. Her er et rigt foreningsliv og et levende kulturhus med en ung brugergruppe.

Pia 33 ?r, Mariager

Pia 33 ?r, Mariager

Vi har en god dialog med Mariager Skole, og børnene er glade for at gå der. Det er vores opfattelse, at undervisningen er god, så også her er vi tilfredse.

Hadsund - Fjordbyen

Hadsund - Fjordbyen

Hadsund ligger på begge sider af Mariager Fjord og forbindes med den eneste bro over fjorden. De fleste huse har en  formidabel udsigt og ligger tæt ved vandet.


Hobro - Dynamoen

Hobro - Dynamoen

Hobro er den største by ved Mariager Fjord. Hobro har det meste, og så ligger byen centralt i landet med gode pendlermuligheder. Vi kalder Hobro en lille storby.

Cecilie 38 ?r, Arden

Cecilie 38 ?r, Arden

Vi har fire børn og skulle bruge et stort hus med flere værelser. Det fandt vi i Arden og til en pris, vi ikke kunne få i Aalborg. Da Arden ligger lige ud til motorvejen og togbanen, er det ikke noget problem at komme til Aalborg på meget kort tid.

Mariager - Sj?len

Mariager - Sj?len

Mariager er Danmarks mindste købstad. Byen har en lang historie, og omkring den romantiske gamle bykerne ligger moderne kvarterer og en af landets bedste skoler.

T?t p? det hele

Ved Mariager Fjord er du t?t p? det hele, og det giver god tid i hverdagen.