'Ny Blaakilde' - Mellem fjord og skov


Området ved det tidligere renseanlæg i Hobro vil vi i de kommende år blive omdannet til et attraktivt byområde. Et område der indeholder de mest fantastiske og ideelle rammer for et godt sted at leve, tæt på både fjord og skov.

Mariagerfjord Kommune er i gang med at udarbejde planlægningen for området, og du vil her på siden løbende kunne følge med i den aktuelle udvikling.
Indtil den 25. februar er der fordebat, hvor alle har mulighed for at komme med ideer og forslag til den videre planlægning. Du deltager i fordebatten ved at sende os et høringssvar. 

特工总裁校花宠妻免费,宝宝张开点爹地进去Efter debatfasen vil vi drøfte alle indsigelser og udarbejde et lokalplanforslag, Vi forventer at kunne præsentere et forslag i løbet af foråret.

特工总裁校花宠妻免费,宝宝张开点爹地进去 "Danmarks bedste boligomr?de kan i fremtiden ligge i Hobro" - Professor og arkitekt Jan Gehl

特工总裁校花宠妻免费,宝宝张开点爹地进去

Udvisket menneskem?ngde

Borgerm?de 5. februar

Alle interesserede var inviteret til borgermøde den 5. februar. Borgermødet er en del af fordebatten, som finder sted fra 25. januar til 25. februar 2019.
haender-tastatur

Send dit h?ringssvar i debatfasen

Fra 25. januar til 25. februar 2019 kan alle komme med forslag og ideer til emner, der har betydning for den videre planlægning.
Ny Blaakilde, visualisering

Hvad er Ny Blaakilde?

特工总裁校花宠妻免费,宝宝张开点爹地进去Ny Blaakilde tager afsæt i den unikke placering tæt på fjord, skov og by med et ønske om at skabe det bedste sted at leve – midt i naturen og tæt på midtbyens kulturelle tilbud.